IFSS:n DID-maksu 2017 – 2018

Seloste DID-numerosta

DID-numero on Kansainvälisen liiton (IFSS:n) vaatima ”Ajajan tunnistusnumero – Driver Identification Number DID” eli kansainvälinen kilpailulisenssi.

DID-numeroa tarvitaan mikäli kilpailija aikoo kilpailla IFSS:n EM- ja MM-kilpailuissa tai Maailman Cupin pisteistä. HUOM! Jatkossa DID-numero vaihtuu kausittain!! PM-kilpailuissa DID-numero ei ole pakollinen, jos urheilija ei halua samanaikaisesti kilpailla Maailman Cupin osakilpailupisteistä. Numeron saa pyytämällä ja se tarvitaan varsinkin jos kilpailee Word Cup pisteistä. EM- ja MM-kilpailuihin se toimitetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Maailman Cupin kilpailuihin voi osallistua myös ilman DID-numeroa, mutta tällöin kilpailija ei saa cup-pisteitä.

DID-numero ei sisällä tapaturmavakuutusta vaan jokaisella maksajalla pitää olla kansallinen kilpailulisenssi (lajilisenssi) maksettuna.

Kaudelle 2017 – 2018 DID-numero maksaa 30 euroa ja lisenssikausi on 1.6.2017 – 31.5.2018 Lisenssi maksetaan ensin VUL:n lisenssitilille alla olevin ohjein ja tämän jälkeen VUL maksaa lisenssin IFSS:lle. Huomioikaa kisakalenteria suunnitellessanne, että DID-lisenssit maksetaan IFSS:lle kahdesti vuodessa eli hoida DID-maksusi ajoissa, jotta se on voimassa kun sitä tarvitset. Kilpailijan toimesta DID-maksu on oltava maksettuna 30.9. tai 31.1. mennessä.

Verkkomaksun ohjeet
1. Ensin
Siirry palveluun ja täytä henkilötiedot ohjeiden mukaisesti. Täytä kaikki tähdellä (*) merkityt kentät; henkilötiedot, täydellinen henkilötunnus (tarvitaan vakuutuksen rekisteröintiä varten) sekä osoitetietosi. Lisenssiä ei voi lunastaa ilman näitä tietoja, jotka kirjautuvat automaattisesti sporttirekisteriin.

2. Lisenssitiedot
Tarkista henkilötietosi ja valitse sinulle soveltuva lisenssi sekä lisenssiseurasi.

3. Hyväksyminen
Tarkista valitsemasi lisenssin tiedot ja tutustu tuoteselosteeseen ja vakuutusehtoihin. Vakuutusehdot on hyväksyttävä ennen kuin siirryt kohtaan ”Maksaminen”.

4. Maksaminen
Tulosta tai tallenna lasku. Maksaessasi muista ehdottomasti käyttää viitenumeroa! Sinulla on oltava erillinen pankkiyhteys, kirjautumistilasta pääset suoraan vain Nordean verkkopankkiin.

DID-lisenssi on voimassa vasta, kun se on maksettu ja tilitetty IFSS:lle! Muista viitenumeron käyttö.

Siirry maksamaan DID-lisenssi tästä linkistä.

Voimassa olevat DID-numerot löytyvät IFSS:n sivuilta.