Seurojen mahdollisuudet

VULin arkiston käyttö

Arkistoon saa toimittaa valjakkourheilun historiaan Suomessa liittyvää materiaalia esim. valokuvia, lehtiä, lehtijuttuja, palkintoja yms.. Ei kumminkaan hallintomateriaalia tai muuta tietyn ajanjakson jälkeen hävitettävää materiaalia.

Seuran irtisanoutuessa VULista, materiaalin voi jättää arkistoon, jolloin se siirtyy VULin omaisuudeksi. Arkiston materiaali on vakuutettu.

Arkistoon menevästä tavarasta vastaa kaisu.salminen@vul.fi (laittakaa ensin viesti, jos haluatte hoitaa asian puhelimitse). Seura vastaa tavaran toimittamisesta. 

Kilpailunumerot

VUL vuokraa kilpailuihin ja muihin tapahtumiin Atrila-merkkisiä kilpailunumeroita (nauhat sivussa). Numeroissa on VUL:n ja IFSS:n logot.

Kilpailunumerot lähetetään Matkahuollon kautta, niin että vastaanottaja maksaa vastaanottaessa toimituskulut. Jäsenseurat saavat numerot käyttöönsä pelkillä toimituskuluilla. SM-kilpailuihin numerolaput saa ilmaiseksi käyttöön (VUL maksaa toimituksen). Muille kuin VUL:n jäsenseuroille kulut ovat 1,00 € / numerolappu + toimituskulut.

Numerojen varaukset kaisu.salminen (at) vul.fi (numerot löytyvät Jyväskylästä)
Varaukseen tieto montako numeroa tarvitsette.

Numerot tulee olla palautettuna kilpailuviikonlopun jälkeisenä perjantaina.

Kadonnut, hajonnut tai muuten käyttökelvottomaksi mennyt numerolappu tulee korvata, seura maksaa uuden numeron tilaamisesta koituvat kulut.

Teltta

VUL:lta löytyy myös teltta, jota saa lainaan tarvittaessa. Teltta löytyy Jämsästä.

Teltan lähetys matkahuollon kautta maksaa n. 90 € / suunta.

Telttaa voi tällä hetkellä tiedustella kaisu.salminen (at) vul.fi