#juoksekoirankanssa 8.9

Suomen Valjakkourheilijoiden liitto haastaa kaikki suomalaiset koiranomistajat lenkille oman koiran kanssa 8.9.2019. Kutsumme myös kaikki jäsenjärjestömme järjestämään omalla paikkakunnallaan matalan kynnyksen koirajuoksutapahtumia.

Toivomme myös muiden liikuntajärjestöjen tulevan mukaan luomaan yhteistä liikuntapäivää sekä koirille, että meille ihmisille. Suomessa on yli 600.000 rekisteröityä koiraa ja koiran kanssa liikkuminen on hyvä tapa piristää omaa harjoittelua, lajista riippumatta!

juoksekoirankanssa

Kuinka osallistua koiran kanssa?

Yhdessä liikkuminen voi olla usein hauskempaa, ja toivommekin että tutustut tällä sivuilla julkaistaviin tapahtumiin omalla paikkakunnallasi! Ja ehkä voit vihjaista tästä projektista sopivalle paikalliselle yhdistykselle.

Vaihtoehtoisesti voit osallistua omalla lenkkipolulla! Kannustamme ottamaan kuvan lenkiltä 8.9.2019 ja lisäämään sen sosiaaliseen mediaan ja mukaan hashtag #juoksekoirankanssa – katsotaan, montako ihmistä saamme liikkumaan

Tapahtumat postinumeroittain

Tilaa #juoksekoirankanssa tiedotteet

Jos haluat kuulla kaikista #juoksekoirankanssa -tapahtumista ja uutisista, voit tilata allaolevan lomakkeen kautta #juoksekoirankanssa -tiedotteet suoraan sähköpostiisi.

Tilaa #juoksekoirankanssa tiedotteet

Ilmoita oma #juoksekoirankanssa -tapahtuma

Oletko järjestämässä omaa #juoksekoirankanssa tapahtumaa? Hienoa! Pyydämme, että kerrot tapahtumasta meille ja voimme lisätä sen tapahtumalistalle ja tuoda sitä esille yhteisissä tiedotteissa. Pyydämme lisäksi, että tapatuman jälkeen palaat sivuillemme kertomaan kuinka monta koiraihmistä tapahtumaanne osallistui!

#juoksekoirankanssa uutiset