Kalenteri

Events in huhtikuu 2023

 • Tuomarikoulutuksen lähipäivä - Jyväskylä

  Category: koulutus Tuomarikoulutuksen lähipäivä - Jyväskylä

  15.4.2023

  Tuomarikoulutuksen lähipäivä

  Aika: 15.4.2023 klo 11-18

  Paikka: Scandic Laajavuori, Laajavuorentie 30, 40740 Jyväskylä

  Ilmoittautuminen 6.4. mennessä: SuomiSportin kautta

  Tuomarikoulutuksen lähipäivä on tuomarikokelaille maksuton koulutuspäivä, joka sisältää lounaat ja kahvit. Majoitus on omakustanteinen.

  Kilpailutuomariksi

  Tuomarioikeuksien saaminen edellyttää osallistumista tuomarikoulutukseen, jonka kouluttaja on IFSS:n hyväksymä kansainvälinen kilpailutuomari. Tuomarikokelaan tulee suorittaa kaikki sääntökoulutuksen kuusi osaa, osallistua lähipäivään ja tehdä sen jälkeen kirjallinen tuomarikoe sekä toimia vähintään kaksi kertaa kilpailutuomarin alaisena harjoittelevana tuomarina liiton virallisessa kilpailussa. Saadakseen oikeudet kaikkiin lajeihin, pitää harjoittelu olla tehty valjakkourheilun kaikissa lajeissa (valjakkoajossa, hiihdossa ja sulanmaan lajeissa). Tuomarikelpoisuuden edellytyksenä on kilpailulajien tuntemus, joka on osoitettu joko osallistumalla kilpailuihin tai hankkimalla jollakin muulla liiton hyväksymällä tavalla riittävä käytännön kokemus valjakkourheilulajeista.

  Lisäksi tuomarikokelaan on suoritettava SUEK:in Puhtaasti Paras ja Reilusti Paras verkkokoulutukset ennen lähipäivään osallistumista. Sääntökoulutuksen nauhoitukset löytyvät VUL:n youtube kanavalta.

  Ohjelma

  Klo 11  Lounas

  Klo 12  Case tapausten käsittely

  Suullinen esitys

  Kahvitauko

  Kriisiviestintä

  Kahvi, välipala

  Loppukoe

  Klo 18 Tilaisuus päättyy

   

  Järjestäjä: Suomen valjakkourheilijoiden liitto

  Lisätietoja: riitta.kempe @ gmail.com, 050-3478356