Maajoukkueet

ENSIMMÄISET URHEILIJAT ILMOITETTU NYBRON EM-KILPAILUIHIN 2018

Nybron EM-kilpailuihin on ilmoitettu seuraavat urheilijat niihin luokkiin, joissa maapaikat (3kpl / luokka) riittävät ilman lisämaapaikkojen anomista. Lisämaapaikkoja on haettu seuraaviin luokkiin: naisten koirapyöräily (DBW) 1 paikka, naisten koirajuoksu (DCW) 1 paikka, miesten yhden koiran kärryluokka (DSM1) 2 paikkaa. Tieto lisämaapaikoista saadaan viikolla 41, jolloin loput maajoukkue-edustajat nimetään .

Nybron kilpailuun ilmoitetut 26.9.2018

Kauko Ruokolainen
Kilpailu- ja huippu-urheilutoimikunta

INFO NYBRON EM-KILPAILUIHIN 2018 HALUAVILLE!

IFSS:n sulanmaan lajien Euroopan mestaruuskilpailut järjestetään Ruotsin Nybrossa 24.-28.10.2018. Kisasivut: http://ech2018.se/

Oletko suunnitellut osallistuvasi näihin kilpailuihin? Jos olet, niin ilmoitathan siitä VUL:n kilpailu- ja huippu-urheilutoimikunnalle viimeistään 31.8. sähköpostitse kilpailutoimikunta@vul.fi. Ilmoituksesta tulee käydä ilmi kilpailijan nimi sekä luokka/luokat.
Ilmoitusten perusteella kartoitetaan mahdollisten lisämaapaikkojen tarve. Päätös mahdollisista lisämaapaikoista saadaan IFSS:ltä viikolla 40 (arvio).
Suomella on oikeus ilmoittaa EM-kilpailuihin 3 avointa + 3 RNB valjakkoa joka luokkaan (lukuunottamatta koirajuoksua, jossa erillisiä RNB-luokkia ei ole).

VUL maksaa A-maajoukkueurheilijan osallistumismaksun yhteen luokkaan. B-maajoukkue osallistuu kilpailuun omakustanteisesti. Osallistumismaksuista lähetetään tarkemmat ohjeet myöhemmin.

A-maajoukkue nimetään syksyn näyttökilpailuiden ALMA Off-Snow (6.-7.10.) sekä Jämi SM 2018 (13.-14.10.) tulosten perusteella. Syksyn sulanmaan SM-kilpailuista kukin suomenmestari nimetään A-maajoukkueeseen, mikäli aikavertailussa hänellä on mahdollisuus sijoittua 10 parhaan joukkoon. Valinta ei koske koirajuoksuviestiä. Luokissa joissa ei ole SM-arvoa näytöt annetaan yleisessä luokassa. Aikavertailun suorittaa kilpailutoimikunta

Joukkeenjohtajana toimii Jukka Ihalainen (puh: 040-5539493, sähköposti: jukka.ihalainen@gmail.com).

Kauko Ruokolainen
p. 0400-290480
VUL Kilpailu- ja huippu-urheilutoimikunta

Maajoukkuevalinnat ja infoa maajoukkueurheilijoille

Hallitus nimeää B-maajoukkueen rungon edellisen kauden näyttöjen (KV ja SM) perusteella keväällä kauden päätyttyä. Näillä urheilijoilla on oikeus osallistua EM- ja MM-kilpailuihin, jos maakiintiöt sen sallivat. A-maajoukkue valitaan myöhemmin ennen arvokilpailuja kauden näyttöjen (katsastus ja SM) perusteella. Näytöt tulee antaa siinä luokassa, johon on pyrkimässä arvokilpailuihin.

Niihin arvokilpailuluokkiin, joissa ei ole SM-arvoa, näytöt tulee antaa SM-kilpailuissa aikuisten SM-luokassa tai junioreiden kyseisen luokan kansallisessa sarjassa ja saavutettuja tuloksia verrataan kansalliseen/kansainväliseen tasoon. Valinnat maajoukkueeseen tehdään näiden tulosten sekä edellisen kauden näyttöjen (kansalliset/kv) pohjalta.

B-maajoukkuepaikka varmistetaan allekirjoittamalla maajoukkuesopimus ja 1.9.2018 alkaen urheilijalla on oltava myös suoritettuna SUEK:n laatima antidoping-verkkokurssi, josta tietoa alla:

Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ry on avannut internetsivuilleen uuden Puhtaasti paras -verkkokoulutuksen. Sen avulla urheilijat ja heidän tukijoukkonsa voivat helposti oppia uutta ja varmistaa tietonsa antidopingasioista.

Verkkokoulutuksen sisältö perustuu antidopingsäännöstöihin.Verkkokoulutus mahdollistaa paikkaan ja aikaan sitomattoman antidopingkoulutuksen, koska jokaisella urheilijalla on oikeus saada antidopingtietoa ja -koulutusta. Puhtaan urheilun ja reilun pelin edistäminen on myös jokaisen toimijan velvollisuus.

Puhtaasti paras -verkkokoulutukseen kuuluu seitsemän moduulia, joissa on tietoa antidopingasioista. Kunkin moduulin suorittamiseen kuluu 3-4 minuuttia. Moduuleissa on videoita ja harjoituksia. Kun urheilija on suorittanut kaikki moduulit, hän saa koulutuksesta sähköpostitse diplomin. (HUOM!! Säilytä tämä diplomi!!)

Lajiliitot ja oppilaitokset pystyvät käyttämään verkkokoulutusta itsenäisesti omissa urheilija- ja valmentajakoulutuksissaan. Se tukee ja täydentää jo olemassa olevia koulutusmalleja eikä ole tarkoitettu korvaamaan perinteisiä koulutustapoja. Verkkokoulutuksen avulla pystytään esimerkiksi varmistamaan kisoihin lähtevän joukkueen tietämys antidopingasioista tai sitä voidaan käyttää osana valmentajakoulutusta.

TÄSTÄ LINKISTÄ VERKKOKOULUTUKSEEN

B-maajoukkue 2018-2019
B-maajoukkue 2017-2018
Maajoukkueurheilijasopimus 2017-2018
A-maajoukkue talvilajit 2017
A-maajoukkue sulanmaan lajit 2016
Maajoukkueurheilijasopimus 2016-2017
B-maajoukkue 2016-17
Talvilajien EM-maajoukkue 2016.pdf
A-maajoukkue sulanmaan lajit 2015.pdf
B-maajoukkue 2015-16.pdf
B-Maajoukkue talvi 2014.pdf
A-maajoukkue talvilajit 2015.pdf
A-maajoukkue sulanmaan lajit 2014.pdf
B-maajoukkue 2014-15.pdf
Talvilajien EM-maajoukkue 2014.pdf
Sulanmaan A-maajoukkue 2013.pdf
Sulanmaan B-Maajoukkue.pdf
Maajoukkueurheilijasopimus 2014-15.pdf
Maajoukkueurheilijasopimus_allekirj 2014-15.pdf
Joukkueenjohtajan tehtävät.pdf