VALJAKKOURHEILUN LAJILISENSSI KAUDELLA 2011-2012

english14.gif (931 bytes) Brief in english

Päivitetty 06.02.2012

Lajilisenssin vakuutuskausi on 1.9.2011 - 31.8.2012. Lajilisenssin kaudelle 2011-2012 voi lunastaa maksupäivästä alkaen VUL:n jäsenseuraan kuuluva henkilö.

Lajilisenssi sisältää vuoden voimassa olevan urheiluvakuutuksen VUL:n jäsenseuraan kuuluville ja VUL-lehden vuosikerran (3 numeroa) 2011-2012. Lajilisenssivaihtoehtoja on neljä, joista jokainen voi valita itselleen sopivan vaihtoehdon.

Kilpailulisenssi
vaaditaan jokaiselta kilpailijalta, joka osallistuu Suomen Valjakkourheilijoiden Liitto ry:n toimesta järjestettyihin kilpailuihin. Poikkeuksen muodostavat ainoastaan koirajuoksu- ja harrastussarjat, joissa lajilisenssi ei ole pakollinen kansallisissa kilpailuissa (VUL kansalliset säännöt). 

Harrastajalisenssi antaa vakuutusturvan urheilijoille, jotka harrastavat valjakkourheilua säännöllisesti, mutta eivät kilpaile aktiivisesti. Harrastuslisenssillä saa kilpailla yhden kansallisen tason kilpailun tai SM-kilpailun, mutta ei kansainvälisiä kilpailuja (esim. MM, EM, SOC, Eurooppa tai World-cup).

Lajilisenssi ilman vakuutusta. Henkilö, jolla on oma vakuutus, joka korvaa myös urheiluvammat valjakkourheilun kilpailutoiminnassa, maksaa lajilisenssin ilman vakuutusta. Vakuutuksetonta lisenssiä hankkiessa järjestelmä pyytää kirjaamaan korvaavan vakuutuksen numeron ja vakuutusyhtiön. Todistusta ei tarvitse toimittaa enää liittoon.

ESDRA:n kansainvälinen DID-lisenssi. DID-numero on Euroopan liiton (ESDRA) vaatima ”Ajajan tunnistusnumero – Driver Identification Number (DID)” eli kansainvälinen kilpailulisenssi. DID-numeroa tarvitaan mikäli kilpailija aikoo kilpailla ESDRA:n Eurooppa Cupin pisteistä tai osallistua EM-kilpailuhin. Lue lisää...

Lisenssiä koskevat kansalliset säännöt:

 

Lajilisenssivaihtoehdot ja niiden hinnat:
Kilpailulisenssi Harrastajalisenssi
Lisenssi + vakuutus +
Valjakkourheilu-lehti
51 euroa 36 euroa
Lisenssi + Valjakkourheilu-lehti,
ei vakuutusta
33 euroa 18 euroa
ESDRA:n kansainvälinen DID-lisenssi 20 euroa  

Vakuutuksen osuus lajilisenssistä on 18,30 €.


Lisenssin voi hankkia kahdella tavalla:

 • Suoraan verkkopankin kautta Nordean Solo -tunnuksilla.
 • Muiden pankkien asiakkaat voivat tulostaa laskun tai kirjoittaa sen tiedot itselleen muistiin ja maksaa laskun valitsemallaan tavalla tavallisena laskuna.

  HUOM! ÄLKÄÄ MAKSAKO LISENSSIÄ ILMAN VIITETTÄ!!

Ongelmatapauksissa ole hyvä ja ota yhteyttä liiton toimistoon,
puh. 09-3481 2005.

VERKKOMAKSUN OHJEET

1.     Siirry palveluun (alla olevan linkin kautta) ja täytä henkilötiedot ohjeiden mukaisesti. Täytä kaikki tähdellä (*) merkityt kentät; henkilötiedot, täydellinen henkilötunnus (tarvitaan vakuutuksen  rekisteröintiä varten) sekä osoitetietosi. Lisenssiä ei voi lunastaa ilman näitä tietoja, jotka kirjautuvat automaattisesti sporttirekisteriin. Toivottavaa on laittaa tietoihin myös sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot tiedottamisen helpottamiseksi.

 Sportti-ID kohtaa EI TARVITSE täyttää

2.     Lisenssitiedot   
Tarkista henkilötietosi ja valitse sinulle soveltuva lisenssi sekä lisenssiseurasi. VUL:n jäsenseuran jäsenmaksu on oltava maksettuna ennen lisenssin myöntämistä.        

3.     Hyväksyminen   
Tarkista valitsemasi lisenssin tiedot ja tutustu tuoteselosteeseen ja vakuutusehtoihin. Vakuutusehdot on hyväksyttävä ennen kuin siirryt kohtaan ”Maksaminen”.        

4.     Maksaminen
Tulosta tai tallenna lasku. Maksaessasi muista ehdottomasti käyttää viitenumeroa! Sinulla on oltava erillinen pankkiyhteys, kirjautumistilasta pääset suoraan vain Nordean verkkopankkiin.

HUOM! Lisenssi on voimassa vasta, kun se on maksettu!
Muista viitenumeron käyttö.

Siirry maksamaan lajilisenssi verkkomaksupalvelusta
 


SUOMEN VALJAKKOURHEILIJOIDEN LIITTO RY

Palaa takaisin


english14.gif (931 bytes) Instruction for paying VUL licence

Open paying licence url into a new window

Quick information:

 1. Add your pesonal data (page 1), choose licence (page 2), accept (page 3).
 2. Paying in page 4 via web is only possible if you have Nordea bank account with web bank access, so all other cases print the bill with printer and pay it like an ordinary bill. Licece is valid at the moment it is payed. And remember to use reference number when paying.

  Licence alternatives are:
  - Racing licence with insurance (kilpailulisenssi) 51 e
  - Racing licence without insurance 33 e (if you choose this you have to send certificate about insurance that covers accidents in sleddogsport to VUL office)
  - Hobby licence with insurance (harrastajalisenssi) 36 e
  - Hobby licence without insurance 18 e (send certificate)

Suomen Valjakkourheilijoiden lisenssivakuutus Tapiolassa

Vahingon tapahduttua olkaa suoraan yhteydessä vakuutusyhtiö Tapiolaan.

Vakuutuslaji: yksityistapaturmavakuutus.
Vakuutusmuoto: ryhmätapaturmavakuutus.
Vakuutusnumero: 356-0369858-K
Vakuutuskausi: 1.9.2011-31.8.2012.

Tapiolan urheiluvakuutukseen sovelletaan yksityistapaturmavakuutuksen ehtoja. Valjakkourheiluliiton kaikki lajit ovat vakuutuksen piirissä.

Vakuutus on voimassa urheilutoiminnassa, kilpailuissa ja harjoituksissa sekä näihin välittömästi liittyvien matkojen aikana kaikkialla maailmassa. Vakuutuksesta ei korvata fysikaalista hoitoa eikä niihin liittyviä matkakuluja. Vakuutus ei ole voimassa ammattiurheilussa. Vakuutus ei jatku yksittäisen vakuutetun osalta hänen täytettyään 70 vuotta.

Vakuutus on voimassa vakuutuksenottajan järjestämien ja valvomien valjakkokilpailujen aikana.

Hoitokulut tapaturmaa kohden enintään 5 100 euroa.
Pysyvä haitta, kertakorvaus enintään 20 000 euroa.
Hoitokulujen omavastuu 0 euroa.


Tarkemmat tuoteselosteet ja vakuutusehdot Tapiolan nettisivuilta