Rekikoirapodcast alkaa lokakuussa

Pauliina Mäen ja VUL:n yhteistyössä toteuttama Rekikoirapodcast starttaa lokakuussa. Ensimmäinen jakso tulee kuunneltavaksi Spotifyssa 3.10. ja uusia jaksoja ilmestyy joka maanantai aina 28.11. saakka. Ensimmäisen kauden vieraina kuulaan Ari Laitista, Mari Pajaskoskea, Pekka Syrjästä, Sanna Setälää, Katariina Milojkovicia & Sari Ikosta, Matti Salmea, Janica Raudasojaa, Kimmo & Päivi Laasosta sekä Susanna Bürklandia.

Pauliinan tarina Podcastin takaa:

Vuosi sitten pyörittelin jo mielessä ajatusta podcastista, jossa puhuttaisiin rekikoirista. Kesällä istuin ystäväni kesäpihalla kahvilla, katselin kun huskyn pentuni leikki saksanseisoja bestiksensä kanssa ja heitin mun podcast idean ilmoille – selitin a:sta ö:hön millainen rekikoirapodcast olisi ja tajusin, että hitto – mullahan on valmis suunnitelma!

Rekikoirapodcast on suomen ensimmäinen rekikoiriin keskittyvä podcast. Ensimmäisellä kaudella on mukana yksitoista huippu tyyppiä jakamassa kultaista tietoa ja kokemuksiaan rekikoirista. Ensimmäisellä kaudella me keskitytään rekikoirien kasvattamiseen, kouluttamiseen ja hyvinvointiin, mutta näiden teemojen sisälle mahtuu toinen toistaan mielenkiintoisempia tarinoita ja ennen kaikkea TIETOA, jota tämän podcastin välityksellä haluan teille jakaa.

#rekikoirapodcast