SOC-kilpailut Gåsbu, Hamar, Norja

Suomea Norjassa edustavat rovaniemeläiset hiihtäjät Vesa-Pekka Jurvelin ja Kati Mansikkasalo-Jurvelin, Torniossa asuva Marika Tiiperi, oululainen Saara Loukkola sekä 6-koiran luokassa kilpaileva valjakkoajaja Tiina Hakala Lumijoelta, Oulun kupeesta.

Perjantaina hiihdossa kilpailtiin raskaassa kelissä pehmeällä radalla ja lämpimässä kelissä koirahiihtoluokat. Naisten matkana oli 10km ja miesten 15km.

Vesku & Redi, koirahiihdon Pohjoismaiden mestarit!
Kati & Remu neljänsiä, Marika & Mio seitsemänsiä ja Saara & Arttu 20.

Lauantaina hiihdossa kilpailtiin pulkkaluokissa. Aurinko alkoi lauantaina paistamaan rata oli siten eilistäkin raskaampi lämpimässä kelissä.

Kati & Redi, valjakkohiihdon Pohjoismaiden mestaruus -hopeaa!

Saara & Leevi neljänsiä, Marika & Lore seitsemänsiä

Sunnuntaina hiihdossa kilpaillaan yhdistetyssä. Matkaan lähtevät Marika ja lauantaina vapaapäivän viettänyt Vesku ja myös Tiina Hakalan kisaurakka päättyy ajon puolella.

Tiina Hakala Sp6, Pohjoismaiden mestaruus -hopeaa!

Vesku & Remu viidensiä, Marika & Lore seitsemänsiä

Keli oli edelleen raskas ja lumi kosteaa. Veskun koira ei jaksanut tänään taistella ylämäkiin ja lisäksi matkalla sattui kaatuminen, jossa pulkan naru katkesi. Myös Marikan koiralle keli oli tällä kertaa liian raskas ja lämmin.

Tulosten pitäisi tulla Norjan liiton SOC-sivulle osoitteseen: http://www.sleddog.no/SOC2014/Sider/SOC-2014.aspx, toistaiseksi tuloksia löytyy Facebookin SOC-sivuilta