Strategiaseminaari 24.-25.11.2018

Suomen Valjakkourheilijoiden liiton strategiaseminaarin järjestettiin Ruuhipirtillä 24.-25.11.2018. Seminaarin tehtävänä oli arvioida liiton ja sen toimintaympäristön tulevaisuutta sekä tunnistaa toimenpiteitä liiton toiminnan kehittämiseksi.

Viikonlopun aikana työhön osallistui liki kaksikymmentä henkilöä eri puolilta Suomea. Asioita käsiteltiin eri toimikuntien sekä eri lajikokonaisuuksien näkökulmasta.

Strategiaseminaarin työryhmien lopputuotoksista koostetaan seuraavaksi raportti seminaarityöhön osallistuneiden tarkastettavaksi, ja sen jälkeen liiton strategia seuraavalle viisivuotiselle kaudelle, kevätkokouksessa hyväksyttäväksi.

“Oli ilo nähdä näin suuri joukko ihmisiä osallistumassa tähän työhön suurella sydämellä. Osa oli nuoria ja osa hyvinkin kokeneita, osallistujajoukko oli hyvä läpileikkaus lajistamme.

Seminaarissa kerättiin yli 70 aloitetta lajimme tulevaisuutta koskien. Tämä on todella tärkeä keskustelunavaus jäsenistöltämme ja antaa monelle tulevalle hallitukselle selkeät suuntaviivat ja jäsenistön tahtotilan: näin me haluamme liiton toimivan.

Kiitos kaikille osallistujille! Kanssanne oli ilo työskennellä. ”

-Jukkis Ahonen, hallituksen puheenjohtaja

Hyväksyttäväksi esitettävä strategia julkaistaan kevätkokouskutsun yhteydessä alkuvuodesta 2019.