Tärkeää tietoa jäsenseuroille

Opetus- ja kulttuuriministeriölle annettavan toimintaselvityksen jättämisajankohtaa on aikaistettu, joten VUL:n liittokokous pidetään jo huhtikuussa 17.4.2016. Kokouksen ajankohdan aikaistuminen vaikuttaa myös seuratietojen lähettämisen ja liittokokoukseen tarkoitettujen sääntömuutosesitysten jättämisjankohtiin. Seuratietolomake täytetään ja lähetetään tammikuussa jäsenmaksun yhteydessä ja sääntömuutosesitykset tulee jättää VUL:n hallitukselle 14.2.2016 mennessä.

Seuratietolomakkeessa ilmoitettava lisenssiurheilijoiden määrä on lunastettujen lisenssien määrä lomakkeen täyttämishetkellä ja jäsenmaksu koskee kulloinkin meneillään olevaa toimintakautta, joka päättyy 31.5. Lisenssien määrä vaikuttaa myös seuran äänimäärään liittokokouksessa ja lisenssien määrä tarkistetaan kaksi viikkoa ennen liittokokousta äänimäärien laskemisen yteydessä.

Sääntömuutosesitykset on jätettävä sääntöjen mukaan kaksi (2) kuukautta ennen liittokokusta hallituksen käsiteltäväksi. Liittokokous on tarkoitettu kaikille seuroille ja seuran edustajien paikalla olo on enemmän kuin suotavaa liiton toiminnan ylläpitämisen ja kehittämisen kannalta.

Uudistunut seuratietolomake löytyy materiaalisalkusta