Valjakkoeläinlääkärikoulutus Jämillä 12.-14.10.2012

Valjakkourheilijoiden liitto järjestää ainutlaatuisen koulutuksen kilpakoirien eläinlääkinnästä.

Koulutuksessa on kaksi osiota. Perjantai-ilta klo 16-21 on varattu valjakkourheilijoille. Viiden tunnin aikana kouluttaja käy läpi olennaisimmat asiat kilpakoirien eläinlääkinnästä. Miten koirat tutkitaan ja tarkastetaan kisoissa ja tarkastuspisteillä? Mitä sairauksia ja vammoja koirille voi tulla ja kuinka niitä hoidetaan ja miten vammoja voi parhaiten ehkäistä? Kyseessä on huippukouluttaja ja tärkeää asiaa on tulossa. Ole paikalla, jos haluat parhaan mahdollisen nykytiedon koirien eläinlääkinnästä!

Toinen osio on suunnattu eläinlääkäreille ja eläinlääketieteen opiskelijoille. Se pidetään lauantaina klo 9-20 ja sunnuntaina klo 9-15. Suomen valjakkourheilijoiden liitto tarvitsee asiansa osaavia eläinlääkäreitä toimintansa tukemiseksi. Kurssia anotaan eläinlääketieteen opiskelijoille valinnaiseksi kurssiksi eläinlääkärin tutkintoon.

Kurssin kouluttajaksi olemme saaneet Norjasta Ingrid Wiik Haugbjørgin. Hän on toiminut 20 vuotta eläinlääkärinä, ajanut kilpaa koiravaljakolla 25 vuotta, toiminut Femundløpetin kilpailueläinlääkärinä ja kouluttanut kilpailueläinlääkäreitä sekä Ruotsissa että Norjassa.

Tapahtumaa tukee taloudellisesti Detria Relaxant Animal – http://www.detria.fi/fi/tuotteet/relaxant-animal ja Nutrolin http://www.nutrolin.fi.

Lisätietoja tapahtumasta löytyy tapahtumakalenterista alla olevan linkin kautta.

http://www.vul.fi/?q=fi/tapahtumakalenteri/2012/elainlaakarikoulutus