VUL haastaa järjestämään koirajuoksupäivän 8.9.

juoksekoirankanssa

Suomen Valjakkourheilijoiden liitto haastaa kaikki suomalaiset koiranomistajat lenkille oman koiran kanssa 8.9.2019. Kutsumme myös kaikki jäsenjärjestömme järjestämään omalla paikkakunnallaan matalan kynnyksen koirajuoksutapahtumia. Nyt kaikki mukaan juoksemaan koiran kanssa!

Tapahtuman yhteydessä käytettävässä viestinnässä pyydetään käyttämään #juoksekoirankanssa -hashtagia.

Projektin tarkoituksena on liikuttaa suomalaisia ja tuoda valjakkourheilua ja koirajuoksua esille positiivisella tavalla. Suomessa on yli 600.000 rekisteröityä koiraa ja satoja tuhansia koiratalouksia, joista useissa harrastetaan valjakkourheilua oman koiran kanssa, sitä tietämättään!

Jäsenseurat kutsutaan mukaan järjestämään omalle paikkakunnalle matalan kynnyksen toimintaa, jonka tavoitteena on saada mahdollisimman monta ihmistä ja koiraa mukaan, sekä levittää paikallismediassa tietoa päivästä ja koirajuoksusta.

Liiton puheenjohtajana haastan mukaan myös muita liittoja, jotta saamme aktivoitua mahdollisimman suuren yleisön! Projektille on myös perustettu oma @juoksekoirankanssa -instagramtili. Teemapäivän kotisivuna toimivat liiton kotisivut, jonne kutsumme sekä jäsenyhdistyksiä että muita toimintaan mukaan liittyviä ilmoittamaan omat tapahtumansa!