VUL:n lisenssien osto siirtyy Suomisport-palveluun

Kaikki VUL:n lisenssien myynti siirtyy tulevan kauden alusta 1.9.2017 uuteen Suomisport -palveluun. Kaikkien urheilijoidemme tulee rekisteröityä Suomisport -palvelun käyttäjiksi. Alaikäisten kohdalla huoltajan tulee tehdä rekisteröityminen ja liittää alaikäinen lapsi oman profiilinsa alle lisenssin ostamista varten. Palveluun voi rekisteröityä jo nyt ennakkoon, mutta huomioithan että lisenssin ostaminen on mahdollista vasta kauden alusta. Myös kaikkia tuomareita pyydetään rekisteröitymään palveluun.

Kirjaudu sisään Suomisportin sivuille täältä

Syötä joko sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi johon voit ottaa vastaan tekstiviestejä ja paina Lähetä minulle kirjautumislinkki -nappia. Saat puhelimeesi tai sähköpostiisi linkin tai kirjautumissalasanan palveluun ja pääset syöttämään tarvittavat tiedot järjestelmään.

Lisenssin ostamisessa lisenssi ja vakuutus myydään erikseen. Valitse palvelusta oikea lisenssi ja tarvittaessa vakuutus ja siirry ohjeiden mukaan maksamaan.

Lisenssiä ostettaessa valitaan ensin lisenssi, sitten seura jota edustaa (muistakaa hoitaa seuran jäsenmaksuasiat kuntoon ennen lisenssin ostamista) ja tämän jälkeen valitaan vakuutus ostettavaksi lisenssin mukana tai jos on oma vakuutus joka kattaa lajin. Tämän jälkeen palvelu ohjaa maksamaan.