Yritys: Liity kannatusjäseneksi!

Suomen Valjakkourheilijoiden liitto kutsuu alalla toimivat yritykset ja organisaatiot kannatusjäseniksemme! Liiton säännöt ovat sallineet kannatusjäseneet aiemminkin, mutta jäsenyydelle ei oltu määritelty hintaa. Kevätkokouksessa hyväksyttiin uusi jäsenhinta.

Kevätkokouksessa päätettiin että liitolla voi olla kannatusjäseniä siten, että yksityishenkilö maksaa kannatusjäsenmaksua 100 € ja yritys tai yhteisö 300 €. Yhteisö voi olla yritys tai yhdistys.

Erityisesti tämänhetkisessä tilanteessa vetoan henkilökohtaisesti alan yrityksiin: liitto kaipaa taloudellista tukeanne. Samalla totean että on liiton ja valjakkourheilun edun mukaista, että valjakkourheilijat ja koiravaljakkoyritykset syventävät yhteistyötään – yhdessä olemme vahvempia!

(Jukka-Pekka Ahonen, puheenjohtaja)

Jatkossa Valjakkourheilu-lehdessä julkaistaan kaikkien kannatusjäsenten tiedot. Lisäksi kannatusjäsen saa oikeuden käyttää “Suomen Valjakkourheilun tukija” -nimikettä omassa viestinnässään. Tätä tukeva logo on myös tekeillä. Vielä ehtii myös kesäkuun Valjakkourheilu-lehteen…

Kannatusjäsenyyshakemuksen voi toimittaa vapaamuotoisena osoitteeseen hallitus@vul.fi