Hallitukseen uusia jäseniä

Suomen Valjakkourheilijoiden liiton kevätkokous pidetään 7.4. Jyväskylässä. Eräs liittokokouksen yhteydessä suoritettavista tehtävistä on uusien hallituksen jäsenten valinta. Alustavan arvion mukaan erovuorossa olevia, korvattavia hallituksen jäseniä on kuusi kappaletta. Lue lisää jos olet kiinnostunut tehtävästä!

Hallitus kokoontuu noin kerran kuukaudessa. Valtaosa kokouksista tapahtuu etäkokouksina ja päätöksiä tehdään kokousten välissä tarpeen mukaisesti myös sähköpostilla. Kesäkuussa pidettävä järjestäytymiskokous ja tammikuussa järjestettävä tilikokous edellyttävät paikallaoloa. Etäkokoukset pidetään tyypillisesti arki-iltoina ja pöytäkokouksen viikonloppuisin.

Hallituksen jäsenen tärkein tehtävä on osallistua kokouksiin. Jotta liiton hallitus on päätösvaltainen, tulee enemmistön hallituksen jäsenistä osallistua kokoukseen. Toinen tärkeä tehtävä on valvoa ja edistää liiton toimintaa mm. osallistumalla toimikuntien työhön.

Kiinnostuneita pyydetään ilmoittautumaan sähköpostitse osoitteeseen toimisto@vul.fi . Kysymyksiä hallitustyöskentelystä voi esittää myös liiton puheenjohtajalle (puheenjohtaja@vul.fi / 0407418309), tai oheisesta VALO ry:n tuottamasta esitteestä Päätä oikein (2016).