DID-lisenssi

Seloste DID-numerosta

DID-numero on Kansainvälisen liiton (IFSS:n) vaatima ”Ajajan tunnistusnumero – Driver Identification Number DID” eli kansainvälinen kilpailulisenssi.

DID-numeroa tarvitaan mikäli kilpailija aikoo kilpailla IFSS:n EM- ja MM-kilpailuissa tai Maailman Cupin pisteistä. PM-kilpailuissa DID-numero ei ole pakollinen, jos urheilija ei halua samanaikaisesti kilpailla Maailman Cupin osakilpailupisteistä. Sivun alareunassa on linkki IFSS:n DID-sivustolle, josta numero on saatavilla. Maailman Cupin kilpailuihin voi osallistua myös ilman DID-numeroa, mutta tällöin kilpailija ei saa cup-pisteitä.

DID-numero säilyy koko ajan samana. DID-kauden lopussa numero aktivoituu pois käytöstä automaattisesti siihen asti, kunnes uuden kauden maksu on suoritettu.

DID-numero ei sisällä tapaturmavakuutusta vaan jokaisella maksajalla pitää olla kansallinen kilpailulisenssi (lajilisenssi) maksettuna.

Kaudelle 2024 – 2025 DID-numero maksaa 50 euroa ja lisenssikausi on 1.6.2024 – 31.5.2025. Voit ostaa lisenssin jo toukokuun lopussa, näin se on toiminnassa jo 1.6. alkaen. Lisenssi maksetaan ensin VUL:n lisenssitilille alla olevin ohjein ja tämän jälkeen VUL maksaa lisenssin IFSS:lle. Huomioikaa kilpailukalenteria suunnitellessanne, että DID-lisenssit maksetaan IFSS:lle kahdesti vuodessa eli hoida DID-maksusi ajoissa, jotta se on voimassa kun sitä tarvitset. Kilpailijan toimesta DID-maksu on oltava maksettuna 1.9. tai 1.1. mennessä. Mikäli tarvitset numeroa esimerkiksi elokuussa johonkin world cupin kilpailuun, niin ilmoita siitä toimistolle hyvissä ajoin.

Verkkomaksu
1.Ensin siirry palveluun (alla olevan linkin kautta) ja täytä henkilötiedot ohjeiden mukaisesti.

2. Lisenssitiedot
Tarkista henkilötietosi ja valitse sinulle soveltuva lisenssi, vakuutus sekä lisenssiseurasi. VUL:n jäsenseuran jäsenmaksu on oltava maksettuna ennen lisenssin myöntämistä.

3. Hyväksyminen
Tarkista valitsemasi lisenssin tiedot ja tutustu tuoteselosteeseen ja vakuutusehtoihin. Vakuutusehdot on hyväksyttävä ennen kuin siirryt kohtaan ”Maksaminen”.

Siirry maksamaan DID-lisenssi verkkomaksupalvelusta TÄÄLTÄ

DID-lisenssi on voimassa vasta, kun se on maksettu ja tilitetty IFSS:lle! Muista viitenumeron käyttö.

Voimassa olevat DID-numerot löytyvät IFSS:n sivuilta TÄÄLTÄ

Ja TÄÄLTÄ pääset IFSS:n DID-numeron maksaneiden omille sivuille