Vuosittaiset tapahtumat

Suomen Valjakkourheilijoiden liitto kannustaa vuosittain kaikkia koiranomistajia liikkeelle kolmella matalan kynnyksen tapahtumalla. Tapahtumat toistuvat vuosittain samana päivänä.
Jäsenseurojen toivotaan järjestävän tapahtumia ympäri Suomen ja mahdollistavan osallistumisen myös seuran ulkopuolisille.

Suomen Valjakkourheilijoiden liitto haastaa kaikki juoksulenkille koiran kanssa syyskuun ensimmäisenä sunnuntaina, potkukelkkalenkille laskiaissunnuntaina ja pyörä- /kickbike -lenkille toukokuun ensimmäisenä sunnuntaina.

Jäsenseura, ilmoita ennakkoon järjestämänne tapahtuma alla olevalla lomakkeella tai suoraan sähköpostitse osoitteeseen toimistovul.fi.

Tapahtuman jälkeen seuran tulee ilmoittaa tapahtumaan osallistuneiden määrä toimiston sähköpostiin.

Kaikki ilmoitetut tapahtumat lisätään liiton kalenteriin.

Ilmoita oma #liikukoirankanssa -tapahtuma

Oletko järjestämässä omaa #liikukoirankanssa tapahtumaa? Hienoa! Pyydämme, että kerrot tapahtumasta meille ja voimme lisätä sen tapahtumalistalle ja tuoda sitä esille yhteisissä tiedotteissa. Pyydämme lisäksi, että tapatuman jälkeen palaat sivuillemme kertomaan kuinka monta koiraihmistä tapahtumaanne osallistui!

Yhteyshenkilön nimi
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite
Linkki tapahtuman kotisivuille
Tapahtuman paikkakunta
Tapahtuman järjestävä taho
Tässä voi tarvittaessa kertoa lisätietoja tapahtumasta.

 

Tapahtumavakuutus TuplaTurva

Suomen Valjakkourheilijoiden liitto ry:n alaisissa tapahtumissa kuten kilpailuissa on voimassa tapaturmavakuutus talkoilijoille ja lisäksi vastuuvakuutus järjestäjälle ulkopuolisille aiheutuneiden vahinkojen varalle. Tämä vakuutus on Pohjolan Tupla-Turva ja se tulee Olympiakomitean:n kautta niille Olympiakomitean lajiliitoille, jotka ovat maksaneet tämän vakuutusturvan.

https://www.olympiakomitea.fi/olympiakomitea/jasenpalvelut/edut-sopimukset-liitoille-seuroille/tuplaturva/

Lisenssiin kuuluva lajitapaturmavakuutus on voimassa harjoittelussa koko lisenssikauden.

https://www.vul.fi/kilpaile/lajilisenssi-ja-vakuutus